MZ&PC nu ook in Gulpen

Voormalige zwemvereniging Mosaqua heeft zich aangesloten bij MZ&PC uit Maastricht. Naast de trainingen in het Geusseltbad in Maastricht en de Polfermolen in Valkenburg, is het voor leden van MZ&PC nu ook mogelijk om in Gulpen mee te trainen. Zwemmers van het voormalige Mosaqua kunnen op de overeengekomen dagen in Gulpen en in Maastricht en Valkenburg zwemmen.

Door deze samenwerking is een vereniging ontstaan van meer dan 170 leden met een 9 tal trainingsmomenten per week!

In Gulpen wordt iedere woensdag getraind en op maandag en zaterdag om de week. Zie hieronder het rooster. Let even op, sommige zaterdagen in het rooster zijn verplaatst vanwege diplomazwemmen.

KLIK HIER VOOR HET ROOSTER IN GULPEN

 

Trainers zijn: Gaby (woensdag), Gertij (maandag) en Anja en Christian op zaterdag.
Daarnaast zal er altijd een hulptrainer aanwezig zijn.

 

Als je Lid wordt van MZ&PC Mosaqua afdeling Gulpen dan kun je 2 keer per week in Gulpen trainen en mag je daarnaast aansluiten bij de trainingen van MZ&PC in Valkenburg en Maastricht (max 2 keer p.w.) en wel op basis van onderstaande verdeling:

Dinsdag Maastricht (18:30u): Wedstrijdploeg en masters
Donderdag Valkenburg (20:30u): Wedstrijdploeg en masters
Vrijdag Maastricht (07:00u): Trimzwemmers, wedstrijdploeg en masters
Zondag Maastricht (09:00u): Trimzwemmers, wedstrijdploeg en masters

De kosten voor het Gulpen abonnement zijn € 19,- per maand voor volwassenen en € 16,- voor iedereen onder de 18 jaar. Je wordt lid voor 1 jaar, daarna geldt er een opzegtermijn van 1 maand. De contributie wordt maandelijks vooruit geincasseerd. In januari zal de jaarbijdrage KNZB worden toegevoegd aan de incasso.

Wil je ook in Maastricht komen zwemmen, vraag dan even een pasje aan bij de penningmeester@mzpc.nl. Je betaalt hiervoor € 5,30 borg.


Lid worden van MZ&PC Gulpen, MZ&PC Maastricht of MZ&PC Valkenburg, meld je dan hier aan.