Start to Swim

Start to Swim

Start to Swim Valkenburg - MaastrichtZoveel trainingen als je wenst waarin de 4 zwemslagen worden aangeleerd op basis van een professionele trainingsmethodiek waarin op basis van 6 aandachtspunten iedere zwemslag kan worden uitgevoerd. De grootste nadruk ligt op borstcrawl, maar ook de andere wedstrijdslagen rugslag, schoolslag en vlinderslag zullen in het start-to-swim trainingsprogramma aandacht krijgen. 

Het trainingsprogramma kent naast de technische invulling ook een conditioneel aspect. Trainingen worden daarom opgebouwd uit techniek-instructies, techniek-oefeningen en toepassing in een zwemprogramma ter verbetering van het zwem-uithoudingsvermogen en de explosieve kracht om te sprinten.

Je kunt Start-to-Swim alléén doen als onderdeel van iedere abonnementsvorm. Je wordt dus lid van MZ&PC tot wederopzegging, hopelijk vind je het zo leuk dat je lid blijft van onze vereniging!

Start to Swim is mogelijk op woensdagavond in Gulpen (Mosaqua) van 18:00u tot 19:00u, donderdagavond in Valkenburg (De Polfermolen) van 20:30u tot 21:30 of op vrijdagmorgen van 7:00 tot 8:00 in het Geusseltbad (Maastricht).

 

Registreer voor Start to Swim

Schrijf je hier in voor het start to swim programma van MZ&PC Masters, je kunt twee keer proefzwemmen waarna je je kunt inschrijven bij MZ&PC als lid