Start to Swim

Start to Swim

Start to Swim Valkenburg - Maastricht12 Trainingen waarin de 4 zwemslagen worden aangeleerd op basis van een professionele trainingsmethodiek waarin op basis van 6 aandachtspunten iedere zwemslag kan worden uitgevoerd. De grootste nadruk ligt op borstcrawl, maar ook de andere wedstrijdslagen rugslag, schoolslag en vlinderslag zullen in het start-to-swim trainingsprogramma aandacht krijgen. 

Het trainingsprogramma kent naast de technische invulling ook een conditioneel aspect. Na 12 weken heb je naast de verbetering van je zwemtechniek ook aan je conditie gewerkt. Trainingen worden daarom opgebouwd uit techniek-instructies, techniek-oefeningen en toepassing in een zwemprogramma ter verbetering van het zwem-uithoudingsvermogen en de explosieve kracht om te sprinten.

Je kunt Start-to-Swim doen als onderdeel van iedere abonnementsvorm.

Start to Swim is mogelijk op donderdagavond in Valkenburg (De Polfermolen) van 20:30u tot 21:30 of op vrijdagmorgen van 7:00 tot 8:00 in het Geusseltbad (Maastricht).

 

Registreer voor Start to Swim

Schrijf je hier in voor het start to swim programma van MZ&PC Masters in de Polfermolen Valkenburg op donderdag van 20:30u tot 21:30u.