Locatie: Maastricht en Valkenburg

De trainers willen graag tijdens de trainingen vaker filmen (met mobiele telefoon) om vervolgens meteen een terugkoppeling te geven aan de betreffende zwemmer. De filmpjes worden voor geen ander doel gebruikt en eventueel, als die zwemmer dat wil, kan het filmpje worden doorgestuurd. Daarna wordt het filmpje door de trainer verwijderd.

Het filmpje wordt ook niet gebruikt voor social media. Andere zwemmers blijven zo veel als mogelijk buiten beeld, maar kunnen sporadisch toch op het beeld verschijnen. Mocht er gefilmd worden en wil jij uitdrukkelijk niet op beeld komen, geef dit dan gerust even door aan Sandra (locatie Maastricht) of aan Marcel (locatie Valkenburg) zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wil je graag een keer je hele slag gefilmd hebben (zowel boven- als onderwater), maak hier dan een afspraak voor. Dit is namelijk mogelijk met onze onderwatercamera! Dit kan individueel of in een groep van maximaal 4 personen. Interesse? Geef dit dan door aan Sandra.