In navolging van de maatregelen die de overheid vandaag heeft afgekondigd en ook op advies van de KNZB is besloten dat alle trainingen, op alle locaties met ingang van vandaag komen te vervallen. Houd onze nieuwsbrieven en facebookpagina in de gaten voor nadere berichtgeving. https://www.gemeentemaastricht.nl/stad/actueel/persbericht/gemeente-maastricht-neemt-maatregelen-tegen-coronavirus

In Gulpen zal er tevens in de gehele maand april tot en met 6 mei 2020 geen training zijn. Op die data wordt het zwembad niet aan ons verhuurd wegens vakantieperiodes en recreatieve doeleinden. Uiteraard betreuren wij dit en denken wij na over een passende oplossing. De leden die een lidmaatschap voor Gulpen hebben, zullen hier nader over worden bericht. De trainingen in Gulpen worden op 11 mei 2020 weer hervat. Met vriendelijke groet, MZ&PC MZ&PC – Maastricht –