Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
MZ&PC nu ook in Gulpen

Voormalige zwemvereniging Mosaqua heeft zich aangesloten bij MZ&PC uit Maastricht. Naast de trainingen in het Geusseltbad in Maastricht en de Polfermolen in Valkenburg, is het voor leden van MZ&PC nu ook mogelijk om in Gulpen mee te trainen. Zwemmers van het voormalige Mosaqua kunnen op de overeengekomen dagen in Gulpen en in Maastricht en Valkenburg zwemmen.

Door deze samenwerking is een vereniging ontstaan van meer dan 240 leden met een 11 tal trainingsmomenten per week!

In Gulpen wordt iedere maandag en iedere woensdag getraind. Dat is altijd van 18u tot 19u. In de schoolvakanties en op feestdagen wordt er niet getraind.

Trainers zijn: Gaby (woensdag), Gertij (om de maandag), en Christian, Timo, Marion en Maurice wisselen elkaar op de andere maandagen af.
Daarnaast zal er altijd een hulptrainer aanwezig zijn. Op maandag is er ook een toezichthouder van het zwembad Mosaqua aanwezig om de veiligheid te kunnen waarborgen.

 


Als je Lid wordt van MZ&PC Mosaqua afdeling Gulpen dan kun je 2 keer per week in Gulpen trainen en mag je daarnaast aansluiten bij de trainingen van MZ&PC in Valkenburg en Maastricht (max 2 keer p.w.) en wel op basis van onderstaande verdeling:

Dinsdag Maastricht (18:30u): Jeugd en masters (niet voor zwemvaardigheid)
Donderdag Valkenburg (20:30u): Jeugd en masters
Vrijdag Maastricht (07:00u): Trimzwemmers, wedstrijdploeg en masters
Zondag Maastricht (09:00u): Trimzwemmers en masters

De kosten voor het Gulpen abonnement zijn € 19,- per maand voor volwassenen en € 16,- voor iedereen onder de 18 jaar. Je wordt lid voor 1 jaar, daarna geldt er een opzegtermijn van 1 maand. De contributie wordt maandelijks vooruit geincasseerd. In januari zal de jaarbijdrage KNZB worden toegevoegd aan de incasso.

Wil je ook in Maastricht komen zwemmen, vraag dan even een pasje aan bij de penningmeester@mzpc.nl. Je betaalt hiervoor € 5,30 borg.


Lid worden van MZ&PC Gulpen, MZ&PC Maastricht of MZ&PC Valkenburg, meld je dan hier aan.