Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Start to Swim

Start to Swim Valkenburg - Maastricht

Zoveel trainingen als je wenst waarin de 4 zwemslagen worden aangeleerd op basis van een professionele trainingsmethodiek waarin op basis van 6 aandachtspunten iedere zwemslag kan worden uitgevoerd. De grootste nadruk ligt op borstcrawl, maar ook de andere wedstrijdslagen rugslag, schoolslag en vlinderslag zullen in het start-to-swim trainingsprogramma aandacht krijgen. 

Het trainingsprogramma kent naast de technische invulling ook een conditioneel aspect. Trainingen worden daarom opgebouwd uit techniek-instructies, techniek-oefeningen en toepassing in een zwemprogramma ter verbetering van het zwem-uithoudingsvermogen en de explosieve kracht om te sprinten.

Je kunt Start-to-Swim alléén doen als onderdeel van iedere abonnementsvorm. Je wordt dus lid van MZ&PC tot wederopzegging, hopelijk vind je het zo leuk dat je lid blijft van onze vereniging! Ben je niet zeker, kom dan een keer proefzwemmen!

Vanaf de 3e week in januari is er ruimte in de maandagavondgroep! Andere groepen zitten nog vol.

Start to Swim is mogelijk op maandagavond om 21:30u in Maastricht, woensdagavond in Gulpen (Mosaqua) van 18:00u tot 19:00u, donderdagavond in Valkenburg (De Polfermolen) van 20:30u tot 21:30 of op vrijdagmorgen van 7:00 tot 8:00 in het Geusseltbad (Maastricht).