Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Trainingstijden Masterzwemmen (11 trainingen per week!)

Vanaf week 35, maandag 28 augustus 2017 zwemt MZ&PC Masters op de volgende momenten:


Maandag (Trainers: Gertij Sluijsmans / Christian Dackus / Timo en Maurice), kijk op deze pagina voor het rooster

18:00 – 19:00 uur

Zwembad Mosaqua Gulpen (5 banen)

Type training: Zwemvaardigheid, Wedstrijdploeg, Masters en Trimzwemmers


Op maandag wordt in Gulpen voor de kinderen de zwemvaardigheid geoefend. Tevens komen tijdens deze training alle aspecten van de zwemsport aan bod.
Maandag (Trainster: Hoy Lin Moo)

20:30 – 21:30 uur

Combibad Geusseltbad (5 banen)

Type training: Techniek, Korte afstanden/opdrachten, Video-opname


Op maandag wordt aandacht besteed aan vrijeslag techniek. Tevens komen tijdens deze training alle aspecten van de zwemsport aan bod. De variatie maakt deze training perfect voor de zwemmer die niet persé veel vrije slag wil zwemmen. Er worden over het algemeen iets kortere afstanden gezwommen. Gedurende het seizoen wordt er ook met thema's gewerkt, bijvoorbeeld als voorbereiding op een wedstrijd.


Maandag (Trainer: Christian Dackus)
21:30 – 22:30 uur

Combibad Geusseltbad (5 banen)
Herhaling van bovenstaande training. Deze training is veel minder druk dan de voorgaande, dus is het late uur geen probleem voor je dan is dit trainingsuur absoluut aan te raden!

Tevens wordt op deze avond geregeld video-opnames gemaakt. Heb je hier interesse in, meld dit bij Sandra, zodat wij dit verder kunnen inplannen en regelen.Dinsdag (Trainster: Sandra Godding-Dackus)

18:30 – 19:30 uur

Wedstrijdbad Geusseltbad (NIEUW: 8 banen)

Type Training: Vrijeslag techniek, korte opdrachten
De zwemvaardigheidszwemmers uit Gulpen mogen ook aansluiten op deze training!


Op Dinsdag wordt veel aandacht besteedt aan vrijeslag techniek, maar ook aan alle andere aspecten van de zwemsport. Een heel gevarieerde training met korte opdrachten.


 

Woensdag (Trainster: Gaby Kerkhoffs), kijk op deze pagina voor het rooster

18:00 – 19:00 uur

Zwembad Mosaqua Gulpen (5 banen)

Type training: Zwemvaardigheid, Wedstrijdploeg, Masters en Trimzwemmers


Op maandag wordt in Gulpen voor de kinderen de zwemvaardigheid geoefend. Tevens komen tijdens deze training alle aspecten van de zwemsport aan bod.Woensdag (Trainsters: Sandra Godding-Dackus / Nikki Godding)

20:00 – 21:00 uur

Wedstrijdbad Geusseltbad (8 banen)

Type Training: Vrijeslag techniek, duurtraining, langere afstanden/opdrachten, Video-opname


De trainingen op woensdag kenmerken zich over het algemeen als techniek training vrijeslag en duurtrainingen. Dus als je langere afstanden wil zwemmen en wil werken aan je uithoudingsvermogen en aan vetverbranding dan is deze avond ideaal. Veel vrije slag.
Tevens wordt op deze avond geregeld video-opnames gemaakt. Heb je hier interesse in, meld dit bij Sandra, zodat wij dit verder kunnen inplannen en regelen.Donderdag (Trainer: Marcel Nelissen, vervangster: Anja Meijers)

20:30 – 21:30 uur

Polfermolen in Valkenburg (3 banen)

Type training: Techniek training, korte afstanden/opdrachten


Op donderdag wordt speciaal aandacht aan techniek besteed. Er is een techniekbaan waar iedere donderdag een techniek onderdeel wordt belicht. Geef zelf bij de trainer aan waar je verbetering zou willen bereiken en we werken er samen aan!
Vrijdag (Trainster: Sandra Godding-Dackus)

7:00 – 8:30 uur

Wedstijdbad Geusseltbad (4 banen)


De trainingen op vrijdag kenmerken zich over het algemeen als duurtrainingen. Dus als je langere afstanden wil zwemmen en wil werken aan je uithoudingsvermogen en aan vetverbranding dan is deze morgen ideaal. Veel vrije slag.

 

Vrijdag (Geen trainer)
21:00 – 22:00 uur

Wedstrijdbad Geusseltbad (2 banen)
Er wordt een training klaargelegd en er wordt in gezamenlijkheid zonder trainer gezwommen. In dit uur is ruimte voor het volbrengen van een eigen trainingsprogramma.
Open water zwemmen van mei tot en met september


Een onafhankelijke groep zwemmers (geen onderdeel van MZ&PC) zwemt regelmatig in het Grindgat of in de Maas bij Eijsden, heb je interesse en wil je in de appgroep worden opgenomen, meld je dan aan via deze site, club.grindgat.nl
Zaterdag (Trainster: Sandra Godding-Dackus)

7:45 – 9:00 uur (kwartier inzwemmen, om 8:00 uur begint het programma)

Wedstrijdbad Geusseltbad (8 banen)

Type training: Techniek training, gevarieerde training met lichte duurtraining. Er is ook een doorzwembaan voor triathleten.


Op zaterdag is ruimte voor techniek die wordt ingepast in een licht gevarieerd duurprogramma.

Tevens is tijdens deze morgen ook de mogelijkheid om specifiek aan een zwemslag te werken (daar wordt 15 minuten voor gereserveerd)  en is OP MAAT! Bijvoorbeeld de vlinderslag voor degene die deze slag nog niet beheersen.Zondag (Trainster: Sandra Godding-Dackus)

9:00 – 10:00 uur
Wedstrijdbad Geusseltbad (5 banen)

Type training: Sprinttraining


Zondag is sprintdag. Heb je zin om te knallen, even helemaal tot het uiterste gaan, dan is zondag de ideale dag om te komen trainen. Veel kort werk, hoge intensiteit, langere rust en herstelperiodes. Binnen de club staat de zondag training bekend als sprinttraining.