Je moet er waarschijnlijk nog niet aan denken met deze hitte, maar hoe heerlijk is het om 28, 29 en 30 december heerlijk warm te zitten? Tijdens die drie dagen organiseert MZ&PC het leukste en grootste toernooi van Zuid-Nederland! De afgelopen jaren bleek de Swimmeet weer een groeiend succes onder MZ&PC-leden (zowel jeugd- als masterleden). Dus omcirkel deze drie datums in je agenda en meld je later dit jaar aan voor de Swimmeet. Alle informatie vind je op Swimmeet.

Tijdens de Swimmeet worden in drie ochtenden alle 50- en 100meters gezwommen. Hoor je bij de snelste 16 van je leeftijdscategorie dan mag je in de avond een finale zwemmen. Ook zwemmen we in de avond estafettes. De Masters zwemmen geen finales (wel estafettes). Er is een apart masterprogramma en aparte ranglijsten. De Swimmeet is voor MZ&PC-leden altijd gratis. 

Niet zwemmen, wel aanwezig zijn en sfeerproeven? Meld je dan bij Marit Mooiman of Sandra Godding-Dackus als vrijwilliger via .


Despite you probably don’t want to think about it with this heat, but how wonderful is it to be nice and warm on December 28, 29 and 30? During those three days MZ&PC hosts the best and largest swimming competition in the south of the Netherlands! In recent years the Swimmeet turned out to be a growing success for MZ&PC members (both youth and Master members). Write these three dates in your agenda and sign up for the Swimmeet later this year. All information can be found at Swimmeet.

During the Swimmeet all 50- and 100 meters will be swum in three mornings. If you belong to the fastest 16 participants of your age group, you can swim a final in the evening. We also swim relay races in the evening (a mix of youth and Masters). The Masters do not swim finals. There is a separate masters program and separate rankings. The Swimmeet is always free for MZ&PC members.

If you don’t want to swim but want to be be present and enjoy a cool competition, you can participate as volunteer. Ask Marit Mooiman or Sandra Godding-Dackus to register you as a volunteer by sending an email to .