De gouden baan voor de “oudere” jeugdzwemmer

Zwemmen is een ideale sport om fit te blijven. Onder leiding van deskundige trainers geeft MZ&PC wekelijks trainingen aan Masterszwemmers. De trainingen variëren van techniektraining, duurtraining, sprinttraining, een vrij programma of de Start-to-Swim training.

Zwemmen is goed voor je long- en hartcapaciteit,  je verbrandt vet, ontwikkelt spieren en het zorgt voor vermindering van stress. Bovendien heb je met zwemmen nauwelijks last van blessures.

Fit blijven doe je met Masterszwemmen

Het Masterszwemmen heeft in Nederland vele duizenden beoefenaars in de leeftijden vanaf 20 tot 120 jaar. Wil je ook fit worden en gezellig samen zwemmen met anderen? Kom dan eens langs tijdens een van de trainingen en laat je door de trainer adviseren over wat de mogelijkheden voor jou zijn. Wil je een keer meedoen en proefzwemmen? Dat kan door je aan te melden via de volgende link naar het formulier Aanmelden proefzwemmen.

Voorwaarden: Voor deelname aan het Masterszwemmen is bepaald zwemniveau vereist:

  • Zwemdiploma A en B en
  • Alle zwemslagen op een redelijk niveau beheersen.

Er wordt verspreid over de banen getraind met andere zwemmers van jouw niveau.

Ben je niet (meer) de snelste? Geen man (of vrouw) overboord. Je sluit aan in de baan van jouw niveau. Door verschillende trainingen te volgen op door jou gewenste trainingstijden (techniek, duur, sprint) kun je jezelf (weer) uitdagen!