Als vereniging willen wij graag dat de jeugdzwemmers deelnemen aan de competitiewedstrijden (per seizoen vier in totaal). Voor uitleg over de soorten wedstrijden verwijzen we naar de pagina Wedstrijdinformatie. De zwemmers zullen de uitnodiging en uitslagen persoonlijk via e-mail en via een van de Whatsappgroepen ontvangen.

Wil je als Master meedoen aan de wedstrijden (Zuidelijke kring en/of Zwemcompetitie), dan kun je inschrijven tot de deadline door een bericht te sturen (met de afstanden die je wilt zwemmen) naar .

De zwemmers en coaches verzamelen een half uur voor aanvang inzwemmen bij het betreffende zwembad. Heb je geen vervoer, geen probleem, carpoolen is mogelijk! Verzamelen is dan op de parkeerplaats van het Geusseltbad aan de kant van het UWC.


Wedstrijd

Locatie

Inzwemmen

Aanvang

Maart


zondag 3-3

Minioren Circuit 4

Stein

13.00 uur

13.30 uur

zondag 10-03

Competitie 4

Maastricht

13.30 uur

14.00 uur

zondag 24-03

Minioren Circuit 5

Sittard

13.30 uur

14.00 uur

April

zondag 21-4

Minioren Circuit 6

Maastricht

13.30 uur

14.00 uur

Mei

donderdag 2 t/m zondag 5 mei

ONMK lb Masters

Eindhoven

div. tijden

div. tijden

zaterdag 25-5

zondag 26-5

Provinciale Zomer-kampioenschappen

nog niet bekendJuni

zaterdag 1-6

zondag 2-6

Provinciale Zomer-kampioenschappen

nog niet bekendzaterdag 8-6

zondag 9-6

Regionale  Minioren

Finale & Limburgse Kampioenschappen B

Maastricht of Roermond

13.30 uur

14.00 uur

zondag 16-6

Zuidelijke Kring Masters

Veldhoven

09.45 uur

10.15 uur

September

zondag 29-9

Zuidelijk Kring Masters

Etten-Leur

15.15 uur

15.45 uur

Oktober

zondag 27-10

Zuidelijk Kring Masters

Sittard

12.30 uur

13.00 uur

December

 

zondag 22-12

Zuidelijk Kring Masters

Eindhoven

13.15 uur

14.00 uur


Competition Calendar 2024

As a club, we would like the youth swimmers to participate in the competition races (four in total per season). For an explanation of the types of competitions, please refer to the page Wedstrijdinformatie. Swimmers will receive the invitation and results personally via e-mail and via one of the Whatsapp groups.

If you want to participate as Master in the competitions (Southern Circle and/or Swimming Competition), you can register until the deadline by sending a message (including the distances you want to swim) to .

Swimmers and coaches gather at the respective pool half an hour before the start of the swim-in. If you do not have transport, no problem, carpooling is possible! Gathering is then at the car park of the Geusseltbad on the UWC side.