Weet je nog niet zeker of zwemmen bij MZ&PC iets voor jou is? Kom dan een keertje meedoen en “proef”zwemmen. Het is mogelijk om maximaal 2 keer, in een tijdsbestek van 2 weken, gratis te komen proefzwemmen. Om jouw “proef” zo goed mogelijk te laten verlopen vragen we je om onderstaande gegevens in te vullen. In het veld ‘zwemniveau’ vragen we je om even je zwemniveau aan te geven (oud-wedstrijdzwemmer, beginner, welke slagen beheers je, etc.).

Proefzwemmen betekent dat je nog NIET als lid geregistreerd bent en dus ook niet aangemeld bij de KNZB. En dus niet verzekerd. Zwemmen doe je dus onder onze deskundige begeleiding maar op eigen verantwoordelijkheid.

Als proefzwemmer heb je nog geen toegangspasje voor het Geusseltbad. Aan de frontoffice kun je doorgeven dat je komt proefzwemmen bij MZ&PC. Zij verlenen dan toegang. Omkleden kan eventueel in de gemeenschappelijke kleedruimten. De trainingen vinden plaats in het combibad of in het wedstrijdbad. Kijk van te voren even op onze website zodat je weet waar je moet zijn. Spreek de trainer (herkenbaar aan een wit MZ&PC shirt) even aan om te kijken in welke baan je het beste kan starten.

Veel zwemplezier!

    Schrijf je een minderjarig iemand in om te proefzwemmen?
    Bevestig dan even de gegevens van de ouder zodat we weten met wie we contact kunnen opnemen.