Maastricht

Gedurende een periode van ongeveer 12 weken wordt extra aandacht besteed aan de verschillende zwemslagen, met de nadruk op borstcrawl. De vier zwemslagen worden aangeleerd op basis van een professionele trainingsmethodiek waarin op basis van 6 aandachtspunten iedere zwemslag kan worden uitgevoerd. De cursus start twee keer per jaar: in de periode van september en februari (houd onze facebookpagina in de gaten of vraag het na via ). Er worden over het algemeen iets kortere afstanden gezwommen. Het trainingsprogramma kent naast de technische invulling ook een conditioneel aspect. Trainingen worden daarom opgebouwd uit techniek-instructies, techniek-oefeningen en toepassing in een zwemprogramma ter verbetering van het zwem-uithoudingsvermogen en de explosieve kracht om te sprinten.

Voor de Start-to-Swim worden geen extra kosten in rekening gebracht. Voldoende is een lidmaatschap van 2x per week. Zo kun je ook nog 1x per week zelf oefenen tijdens onze training met een ervaren trainer. Dit is aan te raden!

Je kunt Start-to-Swim alléén doen als onderdeel van iedere abonnementsvorm. Je wordt dus lid van MZ&PC tot wederopzegging, hopelijk vind je het zo leuk dat je lid blijft van onze vereniging! Ben je niet zeker, kom dan een keer proefzwemmen!

Trainingstijden

Maandag 18:30 – 19:45 uur

Locatie: Wedstrijdbad Geusseltbad
(1 baan)