Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten

Lid worden

Heb je besloten om lid te worden? Dan kun je dat melden door het invullen van onderstaande formulier. Deze gegevens gaan rechtstreeks naar onze penningmeester. De opzegtermijn is één maand.

MZ&PC werkt met maandelijkse Automatische Incasso SEPA. 

Door het insturen van onderstaande formulier geeft u, als lid van MZ&PC, toestemming aan MZ&PC om doorlopende incasso-opdrachten (contributie) te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. De contributie wordt maandelijks geincasseerd en daarvoor biedt de vereniging met uitzondering van de 6 weken zomervakantie, 1 week kerstvakantie en enkele feestdagen het op deze website beschreven trainingsprogramma. Ter overbrugging wordt in de zomer het zomerzwemmen georganiseerd dat toegankelijk is voor alle (zwem)verenigingen in Maastricht e.o. Leden van MZ&PC kunnen hieraan gratis deelnemen, externen betalen een kleine vergoeding


Geeft u een minderjarig lid op, onderteken dan deze overeenkomst, print ze uit en stuur dit document naar het secretariaat: Einsteinstraat 48, 6227 BZ Maastricht.

Opzegtermijn: 1 Maand. We rekenen 1 maand vanaf de eerste van de volgende maand na je opzegging. (dus opzeggen op 15 maart betekent einde lidmaatschap per 1 mei). Opzeggen alleen geldig via secretariaat@mzpc.nl!
Man
Vrouw

Kies uw lidmaatschapsvorm:
Inschrijfgeld: € 35,- eenmalig
Herinschrijving € 15,- eenmalig
Afdracht zwembond € 16,25 p.j.
Prijs toegangspasje € 5

Gulpen heeft een (tijdelijke) kinderledenstop
Twee keer per week in Maastricht (incl. 1 keer buiten Maastricht): kosten € 19,- per maand
Onbeperkt: kosten € 24,- per maand
Valkenburg: Valkenburg en twee keer elders: € 19,- per maand
17+ Gulpen abonnement, twee keer per week Gulpen en 1 keer in Maastricht: € 19,- per maand
17- Gulpen abonnement, twee keer per week en 1 keer in Maastricht (niet voor zwemvaardigheid): € 16,- per maand
Laat ons weten of je al eens lid was, of dat je met Start to Swim wil beginnen. Andere vragen danwel opmerkingen kun je hieronder invullen.
Als je ook wil deelnemen aan wedstrijden dan heb je een startvergunning nodig. Dit kost € 35,- per jaar.
Ja
Nee
Automatische incasso SEPA
Naam incassant: MZ&PC
Adres incassant: Postbus 1153
Postcode incassant: 6201 BD
Woonplaats incassant: Maastricht (NL)
Incassant ID: NL49zzz402030510000
Kenmerk: Contributie

Alléén invullen bij minderjarige leden
Ouders dienen het lidmaatschap voor hun kind te bevestigen met een handtekening. Print en stuur naar Einsteinstraat 48, 6227 BZ Maastricht.
Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan MZ&PC om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank.