Sinds het begin van de zomer zijn we gestart met het gebruik van een reserveringssysteem voor de verschillende zwemtrainingen. Tot nader bericht blijven wij dit systeem ook gebruiken om aan de huidige Covid-19 richtlijnen te kunnen voldoen. Het is dan ook van belang dat je altijd als je komt trainen een reservering plaatst.

Indien je niet kunt komen trainen, meld je dan ook tijdig af zodat een andere zwemmer de kans krijgt om te zwemmen. Onze trainers houden ook presentielijsten bij, en kunnen je aanspreken als je vaker niet komt trainen zonder afmelding.

Training reserveren

Je mag alleen het aantal trainingen reserveren waar je recht op hebt. Indien je een abonnement hebt om 2x te trainen, dien je ook maar max. 2x per week in te schrijven.

Iedere week kun je vanaf donderdag 8:00 uur de 1e 2 trainingen reserveren. Dit kun je doen tot de sluitingsdatum van de training (meestal de dag van de training, of bij een ochtendtraining de dag ervoor).

Bij een abonnement waar je onbeperkt mag zwemmen, kun je aanvullend vanaf zaterdag 12:00 nog extra trainingen reserveren. Ook dit kan tot aan het sluitingsmoment van de inschrijving.

  • Ga naar https://meedoen.mzpc.nl/ en log in met de correcte inloggegevens.
  • Kies aan de linkerkant in het menu voor de juiste reserveringsoptie.

De 1e 2 opties in de screenshot zijn voor het 1e reserveringsmoment vanaf donderdag 8:00 uur.

De extra inschrijving optie is beschikbaar vanaf zaterdag 12:00 uur.

  • Kies een training, en controleer of dit voor jou ook de juiste training is. Zo dien je te controleren of het de juiste locatie is, en of je voor de juiste groep (bv. trimmers) reserveert.

Als je de reservering gemaakt hebt kun je deze ook nog altijd terugzien via het overzicht.

Afmelden voor training

Afmelden voor een training is normaal gesproken mogelijk tot 14:00 uur op de dag zelf bij een avondtraining, of in het geval van een ochtendtraining tot 14:00 uur de dag ervoor.

  • Kies aan de linkerkant in het menu voor de optie Overzicht/Afmelden.
  • Kies de juiste training, en klik op Verwijderen.

Vragen

Indien je je inloggegevens niet kunt vinden, kijk dan altijd eerst even bij de spam.

Indien je nog geen inloggegevens hebt, of je bent je wachtwoord kwijt kun je dit door een van de hoofdtrainers laten resetten. Ook voor inhoudelijke vragen kun je bij hun terecht via:

Voor technische vragen kun je contact opnemen met