Zondag 6 november stond de Minioren Clubmeet deel 1 op het programma. Voor mij was dit de eerste keer dat ik de minioren op een wedstrijd mocht begeleiden. 9 minioren stonden met gespannen gezichtjes samen met hun ouders en andere supporters in de hal van de Nieuwe Hateboer in Sittard. Eerst mochten jullie inzwemmen en daarna gingen we ons voorbereiden op de wedstrijd. Wat zijn we trots op hoe jullie gezwommen hebben. Samen met de trainers moedigen jullie de andere zwemmers van MZ&PC aan. Een super en gezellige sfeer. Met  de andere trainers Susan en Nikki heb ik genoten van jullie inzet. Dank jullie wel. En o ja denk je nu dat wil ik ook, gezellig met zijn allen een wedstrijd zwemmen? Geeft dit dan door aan Sandra Godding-Dackus (via app of ).

Groetjes en tot de volgende wedstrijd.
Inge


Minioren Clubmeet Part 1 in Sittard, Sunday 6th November 

Sunday 6 November was the day of the Minioren Clubmeet part 1. For me this was the first time coaching the miniors at a competition. 9 miniors with tensed faces were standing together in the main hall of the Nieuwe Hateboer in Sittard, together with their parents and other supporters. First, they did their swimming warm up and after that we went to prepare ourselves for the competition. We are so proud on your swimming results! Together with the trainers you supported the other MZ&PC swimmers. Such a great and happy atmosphere. Me and the other trainers Susan and Nikki enjoyed your efforts. Thank you all! And if you think: that’s what I want to do as well, competition swimming with my friends, then please contact Sandra Godding-Dackus (06-40526568 or ).

See you at the next swimming competition! 

Cheers, 
Inge